Meteoroloji Genel Müdürlüğünün kar yağışı uyarısı yaptığı ilk andan itibaren ilçemizin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle görev başında olan ekipler, şehrin tamamında etkisini gösteren kar yağışının başlaması ile birlikte alarma geçti. Tüm ekipler kırsal mahalleler, İlçe merkezi, ara sokaklar ve kaldırımlar da kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında tüm ekipler araçlar ve iş makinaları ile trafiğe kapanan yolları açarken, ihtiyaç olan bölgelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ulaşım güvenliğini sağlayacak tüm tedbirler alınırken kaldırım ve ağaç temizlikleri de yapılıyor.

BABAOĞLU: 7/24 GÖREV BAŞINDAYIZ

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, karla mücadele ekiplerinin 24 saat görev başında olduğunu belirterek “ Beyaz güzellik Hendek'imize çok yakışıyor. İlçe genelinde etkili olan kar yağışının ardından tüm ekiplerimizle birlikte mahallelerimizde etkin ve yoğun bir şekilde karla mücadele çalışması başlatılmıştır. Ekiplerimizin mücadelesi planlı ve mahallerimizle koordineli bir şekilde devam edecektir. Sahada görev başında olan tüm çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum” dedi. 

Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada ise herhangi bir olumsuzluk durumunda vatandaşların ‘444 54 03’ numaralı Çağrı Merkezini arayarak çözüm bulabilecekleri bildirildi.

Editör: Haber Merkezi