Yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Günay, Tarım A.Ş’ye katkılarından dolayı teşekkür ederken, yine sert mesajlar verdi.

BURSA'DA İSİM YAPAN KİŞİLER"

Başkan Recep Günay, şunları söyledi,  “Öncelikle hepinize hayırlı günler dilerim, Bursaspor adını kullanarak Bursa’da isim yapan kişilerin terkettiği, uzaktan seyrettiği bir zamanda kulübümüze sahip çıkan Tarım A.Ş’ye teşekkür ederiz” şeklinde ifadeler kullandı. 

Bozbey: Bursaspor'a sahip çıkmak zorundayız Bozbey: Bursaspor'a sahip çıkmak zorundayız

ALİNUR AKTAŞ’IN TALİMATIYLA BURSASPOR’UN YANINDAYIZ”

Tarım Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Semih Polat ise, “Bursa Büyükşehir Belediyesi İştiraki olarak geçtiğimiz sene olduğu gibi bu senede Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın beyfendinin talimatlarıyla şehrimizin gözbebeği Bursasporumuzun göğüs sponsorluğunu sezon sonuna kadar almış bulunmaktayız. Kulübümüze hayırlı olmasını temenni diyorum, şehrimize inşallah güzel günler getirmesini temenni ediyorum. İnşallah hayırlı, başarıllı bir sezon olur. Geçtiğimiz hafta gururlandığımız gibi Nazilli Belediyespor maçında da aynı şekliyle süreci devam ettirmek istiyoruz. Başkanımıza, yönetim kadromuza, futbolcularımıza başarılar diliyoruz. Sayın Alinur Aktaş’ın talimatlarıyla biz Bursasporumuzun gözbebeğimizin yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
 

Editör: Bilal Kayaaltı