AK Parti’yi toplumu ötekileştirdiği iddiasında bulunarak eleştiri getiren CHP yöneticileri, İzmir’deki kongrede tekme ve yumruklarla birbirlerine saldırdı.  

Asgari ücret ve emekli maaşları eriyor Asgari ücret ve emekli maaşları eriyor

CHP İzmir İl Kongresi’nde tekme ve yumruklar konuştu. Partililer birbirine girdi. Çıkan olaylara Çevik Kuvvet polisi müdahale etti.

Adaylığını ilan eden Özgür Özel bugün CHP İzmir Kongresi'nde konuşma yaptı. Özel'in konuşma yaptığı esnada bir grup tarafından "Gençliğin umudu Kılıçdaroğlu" sloganları atıldı.

Özel gençlere dönerek "Bunu size kim yapın dediyse yapmayın. Bu talimatı veren de beni susturamaz" dedi.

ÇARŞAF LİSTE

CHP İzmir İl Başkanlığı 38. Olağan Kongresi'nde çarşaf ve blok listeyle seçime gitmek isteyen gruplar arasında arbede çıktı, toplantıya ara verildi. Fuar İzmir'de düzenlenen kongre, parti genel başkanlığı için adaylıklarını açıklayan Grup Başkanı Özgür Özel ve Örsan Kunter Öymen, milletvekilleri ve delegelerin katılımıyla başladı.

“KAMERALAR SİZİ ÇEKİYOR”

Kongrenin açılış konuşmasını yapan İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, partililer  birbirleriyle rakip değil "çıtayı daha yukarıya koyma yarışındaki yoldaşlar olarak" bir arada bulunduklarını söyledi. Konuşmaların ardından divana, seçimin blok liste ile yapılması için önerge verildi. Bu sırada bir grup partili slogan atarak kürsüye yürüdü. Grubu sakinleştirmek isteyen Zeynel Emre, "CHP'ye bu yakışmaz, yerinize oturun, sakin olun. Tüm kameralar sizi çekiyor" diyerek uyarıda bulundu.

ÇEVİK KUVVET GELDİ

Çıkan tekmeli yumruklu kavga uzayınca devreye Çevik Kuvvet polisi girdi. Yaşanan arbede kongreye gelen misafirler tarafından şaşkınlıkla izlendi.  

Editör: Bilal Kayaaltı