Vatandaşlara ekonomik destek olabilmek için bankaların kampanyaları devam ederken, faizsiz krediler ise sevinçle karşılanıyor. Faiz ve masraf ödemeden o banka kredi vereceğini duyurdu. İşte o kampanyanın detayları…

Yaşanan ekonomik krize bağlı olarak maaşların erimesi, halkı nakit araştırmasına itti. Bankalar dikkat çeken promosyon ve nakit para kampanyalarına aralıksız sürdürürken, Garanti Bankası, müşterilerine yeni olanak sundu.

Faizsiz veya düşük faiz seçenekleriyle kredi olanakları vatandaşlara sunulmaya devam ediyor. Garanti BBVA, son ayların en büyük kampanyasına imza atmaya hazırlanıyor. Faizsiz kredi desteği arayanlar için yeni bir paket daha hazırlandı. Garanti BBVA’dan müşterilerine tek kuruş faiz ödemeden, masrafsız ve şubesiz kredi verilecek. 20 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi için kolay başvuru imkanı da var. İşte Garranti BBVA faizsiz kredi kampanyasının şartları ve detaylar…

YENİ KREDİ KAMPANYASI BAŞLADI

Nakit paraya sıkışanlar için Garanti BBVA’dan yepyeni bir kampanya daha geldi. Hem bankanın müşterisi olanlar hem de olmayanlar kampanyadan yararlanabilecek. Faizsiz kredi imkanı tanıyan Garanti BBVA, mobil uygulama üzerinden kolay başvuru şansı da sağlıyor. Hemen Garanti BBVA mobil uygulamasını yükleyerek hızlı ve kolay başvuru şansını yakalayabilirsiniz.

20.000 TL DESTEK

Garanti BBVA tarafından başlatılan yeni faizsiz kredi desteği kapsamında tek kuruş faiz ödemeden 20.000 TL’ye kadar nakit destek almak mümkün. Banka, kampanyaya katılmak isteyenler için 12 ay vade imkanı da sunuyor. Hem faizsiz hem de uzun vadeli ihtiyaç kredisi kampanyasında şartlar da netleşti.

FAİZSİZ KREDİ GARANTİ BBVA ŞARTLARI

Erdoğan'dan emeklilere dikkat çeken mesaj Erdoğan'dan emeklilere dikkat çeken mesaj

Garanti BBVA’nın sağladığı faizsiz kredi desteğinden yararlanmak isteyenler için şartlar da belli oldu. Garanti BBVA’lı olmayanların da başvuru yapabileceği kampanya kapsamında aranan şartlar şöyle:

TC vatandaşı olmak

18 yaş üstü olmak

Düzenli gelire sahip olmak

Kredi notu 1200 puan ve üstü olmak

Garanti BBVA mobil kullanmak.

Bu şartları taşıyanlar Garanti BBVA mobil üzerinden 7/24 kredi başvurusu yapabilir.

Editör: Bilal Kayaaltı