AK Parti Eski Milletvekili Mehmet Metiner’in sosyal medya hesabından AK Parti’mize uyarımdır paylaşımı tartışma meydana getirdi.

‘DAVAYLA ALAKASIZ İSİMLER ÖDÜLLENDİRİLDİ’

Halen hükümete yakın Star Gazetesi’nde köşe yazıları yazan Metiner paylaşımında, “AK Parti’mize uyarımdır... Kendi ilçesinde seçim kaybeden, ihanetiyle seçim kaybettiren teşkilat başkanları milletvekilleri istiyor diye yerinde tutulursa... Ömer’leri bulmaktan vazgeçip ihanetçileri ve davayla alakasızları ödüllendirirsek... Hasbileri kaybederiz, biline!” şeklinde ifadeler kullandı.

‘SOMUT DELİL YOK’

Metiner’in hedefe koyduğu isimler arasında yer alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise isim vermeden Twitter’dan “‘İçeriden’ AK Parti'yi eleştirmek konforlu bir alan. Somut delil sunmadan ve belagatla, her türlü eleştiriyi yöneltebiliyorsun. Ne de olsa cevap veren olmuyor. Gelecekte ‘biz demiştik’ diyebilmeyi umutla bekleyen bu yanlış zihniyetin partimize hiçbir katkısı yoktur” şeklinde notlar yazdı.

‘GEMİYİ TERK ETMEDİK’

İkilinin atışmalarına Mehmet Metiner, Hamza Dağ’a “Haddini bil” diyerek yanıt verdi. Metiner devamında, “İçeride gemiyi delenlerden olmadığımız gibi dışarı kaçıp ihanet edenlerden de olmadık. Kimin konforlu alanlarda nasıl kibir satarak partiye zarar verdiğini de biliriz. Biz kefenimiz boynumuzda mücadeleye devam ediyoruz. Yanlış zihniyet arıyorsan aynaya bak!” dedi.

Editör: Haber Merkezi