Çin’in Wuhan kentinden dünyaya yayılan Coronavirüs, insanları ablukası altına alarak öldürmeye devam ediyor. Her 24 saatte onlarca kişiyi yaşamdan koparan virüsle ilgili katıldığı televizyon programında konuşan Prof. Dr. Canan Karatay ve Dr. Ramazan Kurtoğlu’nun kelle paça çorbası yorumları büyük tepki çekti. Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, sosyal medya hesabından Karatay ve Kurtoğlu’na, ‘Virüsten kurtulmak için kelle paça çare olsaydı, sakatatın şahını yiyen Çinliler kurtulurdu’ diyerek tepki gösterdi.

‘BİLİMİ KASAP DÜKKANINA ÇEVİRMEYİN’

Ceyhun İrgil ayrıca Twitter hesabına programın kısa görüntülerini koyup, ‘Yapmayın bunları. Şu bilimi, tıbbı rica ediyorum kasap dükkanı ve baharatçı dükkanına taşımayın. Coronavirüs bildiğimiz virüs, hıv, aids tedavileri kelle paça ile olur mu?’ diye ifadeler yazdı.

İşte Dr. İrgil’in o paylaşımı ve yazdıkları:

İyi güzel de kardeşim virüs bu... virüs Kelle, paça sakatat ile kurtulsa sakatatın şahını yiyen Çinliler kurtulurdu. Yapmayın bunları.Şu bilimi, tıbbı rica ediyorum kasap dükkanı ve baharatçı dükkanına taşımayın

#coronavirus bildiğin virüs #hıv aids gibi kelle paça ile olur mu?

Editör: Haber Merkezi