Eski eşi Nuriye Uğur Kılıçın Uludağ’da öldürülmesi olayında azmettirici olması iddiasıyla yargılandığı mahkeme tarafından ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Alaattin Çakıcı, devletin üst düzey yetkilileriyle dolaylı yoldan görüşmeye devam ediyor. Organize suç örgütü lideri Çakıcı’nın danışmanı Ferhat Aydoğan, deprem bölgesi Kahramanmaraş’ta ziyaret ettiği Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin’i ile birlikte çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

“VATANIMIZIN YİĞİTLERİ”

Ferhat Aydoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “Vatanınızın yiğitlerinden jandarma teşkilatımızın Genel Komutanı Sn Arif Çetin Paşamı #Kahramanmaraş’ta ziyaret ederek 36 gündür Afet bölgelerindeki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettik” ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı gibi Jandarma Genel Komutanı Çetin daha önce Gürcistan'a kaçan ve burada tutuklanan Metro Turizm sahibi Galip Öztürk ile çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

 SEDAT PEKER'İN İDDİALARNA YANIT VERMEDİ

Bilindiği gibi,  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da uyuşturucu kaçakçıları, suç örgütü liderleri ve mensupları, taciz/tecavüz zanlıları ile yolsuzluk yapanlarla birçok fotoğrafı ortaya çıkmış, mafya Sedat Peker'in iddialarına hala yanıt vermemişti.  

MUTLAKA İZLEYİN

DEPREMZEDE KADIN İSYAN ETTİ, VERDİĞİM OYLAR HARAM ZIKKIM OLSUN

.

Editör: Haber Merkezi