MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bahceli3

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Pınarbaşı'ndaki seçim sonucuna ilişkin sözlerine tepki gösteren Bahçeli, "MHP'nin herhangi bir mensubunu terörle ilişkilendirmek yumuşama pozu veren biz zatın edepsiz beyanıdır. Bir yanağımıza tokat atana diğerini dönemeyiz, ya aynısı ile karşılık veririz ya da o eli kırar atarız." dedi. Hakkari Belediye Başkanı'nın görevden alınmasıyla ilgili de konuşan Bahçeli, "PKK'lı sözde başkanın kirli yakasından nasıl tutulduysa diğer kanun kaçkını sözde başkanların ve vekillerin de yakalarından öyle tutulacaktır. Terörist başkan, vekil istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Bahceli21

10 yıl oldu, ödemediler! Yandaş gazeteden iktidara mesaj var 10 yıl oldu, ödemediler! Yandaş gazeteden iktidara mesaj var

CHP Genel Başkanı, terör ve terörist görmek hususunda önüne geçemediği bir merak içindeyse bize değil, yanı başında vazo gibi tuttuğu, kol kola girdiği, emel ve hedef birlikteliği içinde olduğu DEM’li bölücülere bakması en doğru ve doğal tercih olacaktır. Bize küstahça üslup hatırlatması yapan bu şahsın, önce kendi ağzını yıkaması, diline hakim olması, hırs bürümüş gözüne bizi kestirmekten derhal dönüş yapması ikazen tavsiyemdir. Parti yöneticilerimizi ve milletvekillerimizi doğrudan hedef alan, yalan ve yanlışlarla dolu iddialarda bulunan CHP Genel Başkanı’nın yolu yol değildir, sözleri itibarlı ve isabetli değildir.

Editör: Bilal Kayaaltı