Partisinin il başkanlığı açılışı için Bursa’ya gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, kentte istediği  kalabalığı bulamadı.  Ulu Cami’nin bahçesinde Cuma namazını kıldıktan sonra çarşı ve pazarı gezerek esnafla görüşen, vatandaşla bol bol fotoğraf ve selfi çektiren Muharrem İnce, il binasının açılışında yaklaşık 250 kişiye hitap etti. Gazetecilerin soru sormasına fırsat tanımayan İnce, seçim otobüsünde kendisini bekleyenlere seslendi, Bursalılardan destek istedi. İnce ayrıca, partisinin açılış kurdelasını kadınlara kestirerek jest yaptı.

‘ÇALMAYACAĞIZ, ÇALDIRMAYACAĞIZ’

İlk seçimde sandıktan birinci parti olarak çıkacaklarını söyleyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "29 günde 52 ilde teşkilatlarımızı kurduk. İnşallah seçimlerde birinci olacağız. Biz buna inanıyoruz. Muhalefeti de iktidarı da yerlerinden edeceğiz. Eski Türkiye'de güzel bir adet vardı. Televizyona çıkıp tartışıyorlardı. Maalesef vatandaş soru sormaya korkar hale geldi. AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kimse eleştiremiyor. Şimdi cumhurbaşkanlığı aday adaylarını televizyona davet ediyorum. Türkiye'nin sorunları var, bu sorunları tartışalım. Siyasi parti genel başkanlarına sesleniyorum. Memleket Partisi olarak söz veriyoruz, çalmayacağız çaldırmayacağız, yolsuzluğa müsaade etmeyeceğiz" şeklinde ifadeler kullandı.

‘GENÇLER ERDOĞAN’LA DALGA GEÇECEK’

Gençlere seslenen Muharrem İnce, gençlerin mizah yapacağı ortam sağlanacağının sözünü vererek, "Gençlere diyoruz ki ben sizin mizah anlayışınıza, zekanıza güveniyorum. Çok yakında zamanda cumhurbaşkanı ile makara yapacaksınız, ince espriler yapacaksınız. Rahmetli Demirel'in karikatürleri vardı, şimdi kimse Erdoğan'ın karikatürünü çizemiyor, Erdoğan’la dalga geçemiyor. Ben sizin mizah anlayışınıza ve zekanıza güveniyorum. Cumhurbaşkanı ile makara yapacaksınız" dedi.

İnce, Şehreküstü meydanı'nda davulcu ve zurnacıya eşlik etti, para verdi.

Editör: Haber Merkezi