Korona tedavisi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Bursa Büyükşehir Belediyesi eski Başkan Vekili ve Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi Abdullah Karadağ, binlerce sevenin katıldığı cenaze merasimiyle son yolculuğuna uğurlandı.

AK PARTİ CAMİASI CENAZE DE BULUŞTU

Mihraplı Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Osman Mesten, Hakan Çavuşoğlu, Ahmet Kılıç, Mustafa Esgin, belediye başkanları, siyaset, spor iş camiasının yanı sıra binlerce vatandaş katıldı. Karadağ, cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

FARUK ÇELİK: ÇOK ÖZGÜNÜM

Karadağ’ın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getiren önceki dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, “Okul arkadaşım ve kardeşimdi. Birlikte siyaset yaptık. Samimiyeti, dava sadakati ve vefası her daim örnek olacak. Çok üzgünüm. Camiamıza, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Allahtan rahmet diliyorum. Makamı cennet olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi