Ünitimsah Sakarya ezber bozdu Ünitimsah Sakarya ezber bozdu

Bursaspor Teknik Direktörü Batalla, yeni sezonun ilk idmanını 22 Temmuz’da yapacaklarını bildirdi. Genç teknik adam ilk antrenmana taraftarların da davetli olduğunu açıkladı.

3378908-1

Bursaspor’un yeni sezon hazırlıklarının başlama tarihi belli oldu. Teknik Direktör Pablo Martin Batalla22 Temmuz’da Özlüce’de topbaşı yapacaklarını belirterek, “1-15 Ağustos tarihleri de Afyon’da kamp yapmayı planlıyoruz” dedi. Genç teknik adam, "Karacabey Belediyespor’dan gelen iki oyuncuyu da tanıyorum. Ama ben kulüpte hali hazırda 2 tane iyi sağ beke sahip olduğumu düşünüyorum. Hem genç hem de Milli takımlarda oynamış sağ bekler. Ben de onlara şans vermek istedim. Vakıfköy çocuklarına fırsat vermek istedim. Ben de yanılabilirim. En az yanılacağım şekilde plan yapmaya çalışıyorum.” ifadelerini kullandı. 

Yeşil beyazlı taraftarları 22 Temmuz’daki sezon açılış idmanına davet eden Batalla, kısa vadede hedefinin şampiyonluk olduğunu belirtirken, uzun vadede de Bursaspor’da, Atletico Madrid’in hocası Diego Simone gibi 12 yıl kalmak istediğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi