Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursaspor Başkanı Enes Çelik ile birlikte Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'ni ziyaret etti. İkilinin ziyareti kapsamında tesislerde yapılacak iyileştirme ve yenileme çalışmaları için incelemeler gerçekleştirildi. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Bu tesisleri modern, konforlu ve sporcularımızın ihtiyaçlarına en uygun hale getirmek; hem Bursaspor'umuzun hem de şehrimizin geleceğine yapılan en büyük yatırımdır. Çünkü bu sevda, bu şehir ve bu arma her zaman en iyisine layık" dedi.

Yangına karşı OSAD’dan dronla hızlı müdahale
Yangına karşı OSAD’dan dronla hızlı müdahale
İçeriği Görüntüle

FUTBOLCU YETİŞTİRME KAPASİTESİ GÜÇLENECEK

Bursaspor 'un altyapı merkezi konumundaki Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde yapılacak yenileme çalışmaları, kulübün gelecekteki futbolcu yetiştirme kapasitesini güçlendirecek.

MESUT ÜNAL BİLGİ VERDİ

Ziyaret sırasından Bursaspor’un Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Teknik Direktör Mesut Ünal, iki isme tesisleri gezdirdi, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.