Bursaspor'un zor gününde yanında olmayanlara kalemleriyle tetikçilik yapanlar, yeşil beyazlı kulübün transfer tahtası açılmadığına yönelik ortaya attıkları iddialara Yönetim Lideri Emin Adanur'dan cevap geldi.

Transfer tahtasının açılmadığına yönelik haber yapan kuruluşlara çok sert tepki gösteren Emin Adanur, Twitter hesabına şunları yazdı:

'BUNLARIN ALLAH KORKUSU YOK'

Bunların ALLAH'tan korkusu yok. Tahta açılsın diye biz neler yaşadık, nelerden vazgeçtik, neleri göze aldık, ne tehlikelerle karşılaştık. Hayatımızı koyduk be ortaya.. Ulan bu kadar arsızlık olur mu? Değer mi be olum 3 kuruş paraya? Yazıklar olsun, biz el uzattık el. 2-3 tane arsız Basın kuruluşuna bunları yazdırarak elinize ne geçiyor?Yapılan transferlere leke sürecek kadar naptık olum biz size? Yalanı bu kadar basitçe ortaya çıkarılacak bir konuda.. Ulan insan değilsiniz siz'' ifadelerini kullandı.

Adanur  kendi twitter hesabından yaptığı açıklamanın ardından, Bursaspro taraftarı bazı tetikçi haber sitelerine büyük tepki gösterirken,  Emin Adanur ve ekibine sahip çıktı  

Editör: Haber Merkezi