Bursaspor’da Enes Çelik dönemi başladı. 4 bin 74 kongre üyesinden 2 bin 751 üyenin oy kullanma hakkı bulunduğu kongreye 355 üye katıldı.  Taraftarların da genel kurula ilgisi dikkat çekti.

Tek aday olarak seçime giren Enes Çelik, Bursaspor’u hak ettiği yere getirmek için çok çalışacaklarını söyledi. Gerçekleşen kongreye önceki denem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik,  AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç,  AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank,  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey,  AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu katıldı.  

“BURSA DAYANIŞMASIYLA YOLA ÇIKTIK”

Bursaspor Başkanı Çelik'ten sert tepki Bursaspor Başkanı Çelik'ten sert tepki

3 yıllığına göreve gelen Enes Çelik, yaptığı konuşmada gerçekçi planlar kurmak zorunda olduklarını dile getirerek,  “Tarihimizin mali ve sportif yönden en sıkıntılı dönemini yaşıyoruz. Geçmişteki yanlışları araştıracağız ama asıl önemli olan geleceğimizi nasıl planlayacağız. 1,5 milyar TL’yi aşan borç, tahta kapalı ve herkes üzüntülü bir taraftar. Ağrımıza gitse de gelecek için gerçekçi planlar kurmalıyız. Büyük bir Bursa dayanışmasıyla bu yola çıkacağız. Bursasporlular ben inanıyorum ki Bursaspor dayanışmasıyla ilgili çok ciddi mesafe kat etti” dedi.  

Editör: Bilal Kayaaltı