Süper Lig'de şampiyonluk kupası kaldıran ancak; son yıllarda kötü yönetim yüzünden 3. lige düşen Bursaspor'da transfer tahtasının açılması için adeta seferberlik başlatıldı. Enes Çelik başkanlığındaki yönetim gece gündüz demeden alacaklı topçularla pazarlık yapıyor.

Trans

Tahtanın kapanmasına neden olan yerli ve yabancı dosyalarla ilgili çalışmalarını sürdüren Bursaspor Yönetimi’nin pazarlıklarda son aşamaya geldiği belirtildi. Yönetim bayram öncesinde camiaya müjdeli haberi verdikten sonra bir sonraki adıma geçmeyi hedefliyor.

ÇELİK AÇIKLAMIŞTI!

Başkan Enes Çelik; kongre öncesi, transfer tahtasının açılması için büyük mücadele verdikleri şöyle açıklamıştı: "An itibariyle tahtanın toplam maliyetinin bugünkü kurlarla 450 Milyona yaklaştığı gerçeği ile karşı karşıyayız. Bu mevcut borcun, yaklaşık % 90’ı , 18 futbolcu,  menajer ve kulüpten oluşan dosyalardan ibaret olduğu ve yabancı isimlerden oluştuğu görülmüştür. Bugün itibariyle bu 18 yabancı dosyanın yarıdan fazlası ile ön sözleşme imzaladık. Kalan oyuncuların bir kısmı ile imza aşamasına gelmiş durumdayız. Bir kısmıyla ise görüşmelerimiz devam etmektedir. Ben buradan yaptığımız görüşmeler esnasında karşılıklı menfaatler çerçevesinde anlaşma yaptığımız dosyaları oluşturan menajer ve futbolculara teşekkür ediyorum. Müzakereye devam ettiğimiz kısımla ilgili şunu ifade etmek istiyorum; Yalnızca birkaç maç forma giyip, bizden 2 sezonun parasını isteyen ve anlayış göstermeyen oyuncular da söz konusu… Bu olumsuz tutumun uzaması halinde şehrimizin tüm dinamikleriyle bu tutumu takınanlara karşı sadece Türkiye’de değil tüm futbol camiasında gereken tepkiyi vermekten çekinmeyeceğimizi ve geri durmayacağımızı ifade etmek istiyorum. Bizim amacımız, bugüne kadar yaşanan anlaşmazlıkların ve karşılıklı mağduriyetlerin çözüme kavuşması ve takımımızın sezon öncesi kampa tam kadro başlamasıdır."

Editör: Haber Merkezi