Bursa’nın ilçe takımı İnegölspor’u 2 farklı skorla mağlup eden Timsah, çıkışını sürdürdü. 18 yıl aradan sonra İnegölspor ve Bursaspor resmi maçta karşı karşıya geldiler.

İnegölspor taraftarının küfürlü tezahüratlarına rağmen Bursaspor maçta galip ayrılmasını bildi.

Geçtiğimiz hafta takımın başına getirilen  Özer Hurmacı iyi bir çıkış yakalayan yeşil beyazlılar, maçın 32 dakikasında Çağatay Yılmaz’la 1-0 öne geçti. İkinci yarıda da iyi bir performans ortaya koyan Timsah, tecrübeli oyuncusu Hasan Ayaroğlu’nun ayağında 52’de farkı ikiye yükseldi. Maçta başka gol olmayınca Bursaspor İnegölspor’u yenerek taraftarına 3 puan hediye etti, deplasmandaki yenilmezlik serisini 5’e çıkardı.

TARAFTARA SALDIRDILAR

Alınan sıkı güvenlik önlemlerine rağmen maç öncesi yaşanan olaylar tepki çekti. İnegölspor’lu bir grup taraftar, Bursaspor’u destekleyemeye gelen bir taraftarı tekme tokat linç etmek istedi. Bazı taraftarların "yapmayın, vurmayın" uyarılarına aldırış etmeyen grubun içerisindekiler, ellerini yüzüne kapatan taraftara yumruk atmaya devam etti. Cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntüler sosyal medyada  infiale yol açtı.

OTOMOBİLE ZARAR VERDİLER!

Öte yandan, Bursa’dan İnegöl’e otobüsle giden bir grubun ise, Diyarbakır plakalı bir aracın önünü kestiği ve otomobile zarar verdikleri iddia edildi.

Editör: Bilal Kayaaltı