Maddi sıkıntılarla boğuşan Bursaspor’un yalnızlığa itilmesi yürekleri burkuyor. Bursa’da siyaset yapan politikacıların tribünlere oynayarak yeşil- beyaz renkleri kullanması samimiyetten uzak bir adım olarak değerlendiriliyor. Bursaspor’un efsaneleri Erdinç Kayan, Sedat Özbağ, Beyhan Çalışkan ve Ali Nail Durmuş gibi isimleri partilerine üye yaparak Bursaspor camiasına mesaj veren İYİ Parti Bursa teşkilatı, İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu’nun, Fenerbahçe’nin Antalyaspor ile İstanbul’da oynayacağı maç öncesi İstanbul’a giderken paylaştığı atkılı, formalı fotoğrafına sessiz kaldılar.

EFSANELERİN SESSİZLİĞİ DEVAM EDİYOR

Bursaspor’un ekmeğini yiyen ve Bursa’da yıldızlaşan Erdinç Kayan, Sedat Özbağ, Beyhan Çalışkan ve Ali Nail Durmuş’un Mehmet Hasanoğlu’nun Fenerbahçe formasıyla sürekli poz vermesine tepkisiz kalmaları da siyasetin geldiği noktayı özetliyor.

GÜNLERDEN FENERBAHÇE

Hasanoğlu, sosyal medya hesabına arkadaşlarıyla Fenerbahçe maçına giderken, “Günlerden FENERBAHÇE 💛💙” notu yazdı, kalp işareti bıraktı.

Bursaspor için artık çok zor! Bursaspor için artık çok zor!

TÜRKOĞLU, ALİNUR AKTAŞ’I ELEŞTİRMİŞTİ

Türkoğlu, İl Başkanlığı döneminde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı, “Lanet olsun içindeki Bursaspor sevgisizliğine” ifadelerini kullanarak eleştirmişti.  Mehmet Hasanoğlu’nun Fenerbahçe maçlarına giderken yaptığı paylaşımları görmezden gelmesi ise siyasetteki acayipliği gözler önüne seriyor.

ÖZLÜCE’DE ATKILI POZ

İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, seçim öncesi Bursaspor Kulübü’nü ziyaret etmiş, önceki başkan Ömer Faruk Banaz’la görüşmüştü. Parti heyetinde Sedat Özbağ, Ali Nail Durmuş ve Adnan Yıldız’da yer almıştı.

Editör: Bilal Kayaaltı