Bursaspor, pazar günü oynayacağı Amed maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Müsabaka öncesi gazetecilere açıkalamalar yapan İsmail Ertekin, rakiplerini iyi analiz ettiklerini söyledi, taraftarlardan destek istedi.

Yeşil Beyazlıların Teknik Direktörü İsmail Ertekin, TFF 2. Lig Beyaz Grup 25. haftasında pazar günü Amed Sportif Faaliyetler’le oynanacakları müsabaka öncesi açıklamalarda bulundu. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ndeki antrenman öncesi konuşan tecrübeli hoca, “Yaşanan felakette hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Yaralananlara da şifa diliyorum. Ülkemizde yaşanan bu olay futbola da psikolojik olarak darbe vurdu.Biz de ilginç bir maçla geri döneceğiz. Bu maça iyi hazırlandık. Hafta sonu puanları alarak yolumuza devam edeceğiz. İnşallah bizim istediğimiz gibi olur. Güç dengesi olarak baktığımızda rakip yukarılarda. Futbolda puan durumu ile ilgili ters şeyler de olabiliyor. Amed maçını kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Ufak tefek sakatlıklar dışında sıkıntı yok” cümlelerine yer verdi.

TARAFTARA BASKI ÇAĞRISI

İsmail Ertekin, sezon başında Diyarbakır’da yaşanan sıkıntılardan bahsederek, Timsah Arena’da bu türde sıkıntı olmayacağını söyledi. Ertekin, “Sene başında sıkıntılar yaşadık. Kendi seyircimiz önünde, taraftarımız arkamızda olduğu sürece bir sıkıntı yaşamayız. Taraftarız bizi desteklerlerse genç arkadaşlarımız da daha rahat olur. Futbolda bu tür şeyler zaman zaman yaşanıyor. Bizim taraftarımızdan istediğimiz şeyler, o baskıyı karşıya yaşatmalı. Ama bu fiziksel olmamalı. Oyuncularımızdan da taraftarımızın yaptığı baskıyı sahada yapmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HURMACI OYNAYACAK

‘Özer Hurmacı sahada olacak mı?’ sorusuna cevap veren deneyimli çalıştırıcı, “Sakatlığının son durumunu makine koyup ölçemiyoruz. Ama belli bir süre alacağını düşünüyorum. İnşallah sakatlanmaz. Bütün derdimiz daha sağlam şekilde maçlara çıkartmak. Bazı şeyler kolay olmuyor” şeklinde konuştu.

İsmail Ertekin ayrıca ilk 11’i de hemen hemen belirlediklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi