Bursa’da onlarca sorunu kamuoyunun gündemine getirmemekle suçlanan Deva Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz’e kendi yönetimi bayrak açtı.

İl Başkanı Serkan Özgöz

Kurucu il yöneticileri Muhammet Pakyürek, Turgay Şahin ve Zafer Dindar, Özgöz’ü tek adamlık yapmak, Genel Başkan Ali Babacan’ın ‘istişare ile hareket edeceksiniz’ talimatlarına uymamakla suçlayıp il yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettikleri öğrenildi. Bursa’da muhalefet refleksi gösteremeyen, yönetimine ve teşkilata heyecan katamayan İl Başkanı Serkan Özgöz’ün tavırlarından en çok AK Parti Bursa teşkilatlarının memnun olduğu belirtiliyor.

ÖLÜ DOĞAN ÇOCUK

Siyasi çevreler, Deva Partisi Bursa’nın Özgöz’ün gizemli ve anlaşılamaz tavırlarından dolayı ölü doğan çocuğa benzetiyorlar. Önümüzdeki hafta içinde Özgöz’ün ekibinden ayrılanların sayısında artış olması bekleniyor.

AK PARTİ'NİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜYOR!

Özgöz'ün marjinal davranışlar sergilemesi, Bursa'da iktidar partisi belediyelerinin yanlış icraatlarına karşı muhalefet tepkisi koyamaması, il yöneticilerinin sabrını taşırmış durumda. Özgöz'ü bu tavırları ktidarın ekmeğine yağ süren bir anlayış olarak değerlendiriliyor. Ziyaretlerle vakit geçirmesi ise Babacan'ın Ankara'dan verdiği mesajların farkına varamadığını ortaya koyarken,  Deva Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz'ün AK Parti'yle bağlantıları mı var sorularını da akla getiriyor.

Editör: Haber Merkezi