Saçlarına Dolar ve Euro'dan bigudi yaparak sosyal medya hesabından paylaşan Dilan Polat, çıkarıldığı mahkemede fenalık geçirdiği belirtildi. Mahkeme yargıcı, 18 kişiyle birlikte Polat çiftini tutuklayarak cezaevine gönderildi. 

 

Önceki dönem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu kandil, bayram ve özel günlerde aradığını itiraf eden, kara para akladıkları iddia edilen Dilan Polat, eşi Engin ve 18 şüpheli, gözaltındaki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı Kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı

BAHİS VE ŞANS OYUNLARI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlamalarıyla ifade veren Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 18 şüpheli tutuklandı.

Bayrampaşa Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu, ardından Silivri’de bulunan Marmara Cezaevi’ne getirildi. Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu’nun içerisinde bulunduğu araç, polisler eşliğinde cezaevine giriş yaptı.

Editör: Bilal Kayaaltı