Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik Buluşması'nda konuştu. Erdoğan,  gençleri arka bahçe olarak görmediklerini dile getirdi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları:

“OYUNLARI BOZDUK”

Rabbime bana sizler gibi dava arkadaşları verdiği için hamdediyorum. Ziyaret ettiğimiz tüm illerimizde, hatta yurt dışı seyahatlerimizde gençlerimizle bir araya gelmeye özel önem veriyorum. Biz gençlere asla arka bahçemiz olarak bakmadık. Her zaman emaneti teslim edeceğimiz yol arkadaşları olarak gördük. Anlayış farklarını tehdit olarak kabul etmedik, zenginlik vesilesine dönüştürmeye çalıştık. Gençlerimizi küresel bataklığın içine çekmeye çalışanların oyunlarını bozduk.

Hiçbir zaman gençlerimize 'tıpış tıpış gideceksiniz' 'şöyle davranacaksınız' demedik. Hayatın her alanında gençlerimize destek olmanın gayreti içinde olduk. Bunun içinde eğitimi önceliklerimizin en başına aldık.

Yarın sizlerin arasından da siyasetteki, iş ve çalışma hayatındaki, akademideki, sanattaki başarıları ile gurur duyacağımız nice evlatlarımız çıkacak. Biz artık sizin zamanınızın misafirleriyiz. Vakti geldiğinde siyasette de yönetimde de ülkeye ve millete hizmet etme sorumluluğunu tümüyle size bırakıp köşemize çekilecek ve torunlarımızı seveceğiz.

“MİLLİ MÜCADELE ZAFERE ULAŞTI”

Türkiye'nin son iki asrı sürekli bir kavga ile, kayıpla, arayışla ve bedel ödemeyle geçmiştir. Çanakkale'den Milli Mücadele'ye kadar her cephede canını dişine takarak mücadele eden milletimiz, bedellerin en büyüğünü ödemiştir. O devrin mandacıları da boş durmuyordu. Kendi aralarında ülkeyi emperyalist güçlerden hangisine peşkeş çekeceklerinin kavgasını yapan mandacılara rağmen Milli Mücadele zafere ulaşmıştır.

İYİ Parti'de istifalar devam ediyor İYİ Parti'de istifalar devam ediyor

Terör örgütü mensuplarının; aydın, akademisyen, gazeteci, siyasetçi kisvesine bürünmüş nice 5'inci kol elemanlarının tuzaklarıyla boğuştuk. Sadece AK Parti'nin iktidarda olduğu son 21 yılda yaşadıklarımız bile başlı başına bir milli mücadele örneğidir.

Son yıllarda ekonomi ve sosyal yapımızı tahrip üzerinden yürütülen kampanyaları akamete uğratacağız. Milletimizin her ferdinin, bilhassa gençlerimizin dirayeti ve kararlılığıyla Türkiye’yi yaşanmaz hale getirmeye niyetlenenlerin foyalarını ortaya dökeceğiz.

“YÜZDE 52’Yİ GÖLGELEMEK İSTİYORLAR”

İnancımız, ezanımız, 1000 yıllık vatanımız ve son devletimiz, cumhuriyetimize sıkı sıkıya sahip çıkacağız. Bu konuda da en büyük gücümüz milletimizden aldığımız destektir. Bugüne kadar her seçimde açık ara birinci olmasaydık bizi bir kaşık suda boğmak için sabırsızlananlar vardı. Güçleri yeter miydi, ayrı mesele.

Son seçim öncesinde sosyal medyasından sokağına, mandacı zihniyetin aynı heveslerine bir kez daha şahit olduk. Başaramadılar. Yüzde 52'lik tartışmasız zaferi bile gölgelemeye çalışmaktan geri durmuyorlar. Her fırsatta bize ve Cumhur İttifakı'na saldırarak kendi içlerindeki büyük kavgayı gizlemeye çalışıyorlar. Utanmadan, sıkılmadan yüzde 52'lik oranı bile; 'Yüzde 52 ile kazanmak, kazanmak değildir' bunu söyleyecek kadar da bunlar arsız. Bu çapsızların sadece varlıklarının değil sözlerinin de bir hükmü kalmadığı için biz kendi işimize bakıyoruz.

Biz Cumhur İttifakı'yız. Şimdi önümüzde yeni bir seçim, mücadele var. Kimin ne söylediğine aldırmayın. Türkiye'de gençlerin de ezici çoğunlukla bir numaralı partisi biziz. Sadece bize oy veren değil, tercihini diğer partilerden yana kullanan gençlerimize de iradelerine sahip çıktıkları, ülkelerinin geleceği için harekete geçtikleri için teşekkür ediyoruz.

Editör: Bilal Kayaaltı