Sürekli estetik yaptırdığı için gündemden düşmeyen 75 yaşındaki sanatçı Ajda Pekkan, İstanbul’un Sarıyer ilçesi Bahçeköy'deki lüks malikanesine bir türlü müşteri bulamadı.

Şarkıcının 4 yıldır satışta olan evine Dubaili bir prensin talip olduğu ileri sürülmüştü ancak herhangi bir gelişme yaşanmadı. Ajda Pekkan da bu süreçte evinin fiyatını artırdı.

75 MİLYONA ÇIKARDI

Malikanenin satışı için birden fazla emlakçıyla anlaşan Pekkan, son dönemdeki gayrimenkul fiyatlarındaki gelişmelerin ardından evininin satış fiyatını güncelledi. Habertürk'te yer alan habere göre, muhteşem evine alıcı bulamayan ünlü şarkıcı faturayı emlakçılara kesti. Emlakçıların bir türli satamadığı villasını Pekkan, 1.5 dönüm üzerine kurulu olan ve 6 odası, 2 salonu ve 3 banyosu bulunan villası için geçtiğimiz yıl 38 milyon TL talep etmişti. Pekkan, son fiyat değişikliğiyle istediği rakamı 75 milyon TL'ye kadar çıkardı.

ARKADAŞI EVİNDE ÖLMÜŞTÜ

Ajda Pekkan, milyon dolarlık lüks malikanesini yakın dostu Ayşe Ersayın'ı evinde kaybetmesinin ardından satışa çıkarmıştı. 63 yaşındaki klip yönetmeni Ersayın, Pekkan'ın, Bahçeköy'deki evinde kalp krizi geçirip hayatını kaybetmişti.

Editör: Haber Merkezi