Galatasaray Haberleri

galatasaray haberleri ve güncel galatasaray gelişmeleri, galatasaray ile ilgili tüm video, galatasaray fotoğrafları ve galatasaray haberleri Bavul Haber sitemizde


Futbol

Beklenen oldu, Fenerbahçe Süper Kupa Final maçında Galatasaray’la Şanlıurfa’da karşılaştı. Sarı-kırmızılıların 1. dakikada 1-0 öne geçtiği müsabakada sarı-lacivertliler 4. dakikada...

Futbol

Galatasaray, Süper Lig’in 29. haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor’a yarım düzene gol attı, cim bom, rakibini 6-2 mağlup etti.

Futbol

Son yılların en anlamlı koreografisi Dolmabahçe’de tarihe geçti. Beşiktaş taraftarı, Galatasaray maçı öncesi her iki kapalı tribünden, kulübün kurucularının yer...

Futbol

Kasımpaşa’yı kendi sahasında ağırlayan Fenerbahçe, yenik duruma düştüğü mücadeleden, günlerce konuşulacak penaltı gülüyle 2-1 galip geldi.

Futbol

Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor’a konuk olan Galatasaray, rakibini kendi evinde 5-1 mağlup etti, Karadeniz ekibini adeta sahadan sildi.

Futbol

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında Manchester United ile İstanbul’da karşılaşan Galatasaray, rakibi karşısında 3-1 geriye düşmesine rağmen sahadan...

Futbol

Volkan Demirel’in Hayatspor’u Lig’de fırtına gibi esen Galatasaray’ı 2-1 yendi, sarı, kırmızılılara 11 maç sonra mağlubiyeti tattırdı.

Futbol

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Galatasaray, galibiyet ümidiyle geldiği Almanya’da Bayer Münih’e 2-1 mağlup oldu.

Futbol

Lig’e iyi bir başlangıç yapamayan Ankaragücü’nde fatura teknik direktör Tolunay Kafkas’a kesildi. Başkent ekibi, genç hocayla yolların ayrıldığını duyurdu.

Futbol

Adana Demirspor’a konuk olan Beşiktaş, erteleme maçında rakibine 4-2 mağlup oldu, taraftarını hayal kırıklığına uğrattı.

BURSASPOR

Bursaspor’un uzun yıllar formasını terleten Murat Sözkesen, yeşil- beyazlı takımın teknik menajerlik görevine getirildi.

Asayiş

Galatasaray Kulübü’nde çalışan bir grup, takıma sponsor firmanın gönderdiği malzemeleri çalarak internette satışa çıkardığı ortaya çıktı. Açılan davada tanık olarak...