Orhaneli’de 2004 ile 2019 yılları arasında Belediye Başkanı olarak görev yapan ve Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği (TDYTB) Federasyonu Genel Başkanlığı görevini sürdüren İrfan Tatlıoğlu, AK Parti’den Osmangazi Belediye Başkanı aday adayı oldu.

ECDADA DUA VE SAYGI

Eşi, kızları, gelinleri, damatları ve torunlarıyla Tophane’deki Şehadet Camii'ne gelen Tatlıoğlu’nun burada Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği’ne bağlı dernek başkanları ve yöneticiler karşıladı. Burada öğle namazını kılan Tatlıoğlu ve beraberindeki yaklaşık 200 kişi Osmanlı Devleti kurucusu Osman Gazi'nin Tophane'deki türbesini ziyaret ederek, dua etti. Heyet Tophane’den AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın bulunduğu Şehreküstü’ne yürüdü.

“EN İYİ KİM HİZMET EDECEKSE O BAŞKAN OLSUN”

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş'a aday adaylık dosyasını veren Tatlıoğlu’nun açıklamasına partililer de yoğun katılım gösterdi.  Kurtuluş, “AK Parti'de hiçbir zaman 'ben' yoktur, 'biz' kavramı vardır. Başkanımıza birleştirici açıklamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Davaya ve bizlere çok emeği var. Süreç içerisinde eksiğimiz olduğunda bize her zaman yardımcı olmuştur. Rabbimden Osmangazi ilçesine en iyi kim hizmet edecekse ve milletimizin teveccühünü kim alacaksa onun başkan olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

“YENİ BİR YOLA ÇIKTIK”

AK Parti kurulduğundan beri bu davanın içinde olduğunu 3 dönem Orhaneli’nde belediye başkanlığı yaptığını ve bu süreçte ilçeye verdiği hizmet sözlerini yerine getirdiğini, görev sonrasında da vatana millete hizmet sevdasında STK’larda çalıştığını belirten Tatlıoğlu, “Şimdi yeni bir yola çıkmış bulunuyorum. Bu sefer Osmangazi’de dedelerimizin açmış olduğu yolda belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyorum.” dedi.

MUTLU BİR GELECEK SÖZÜ

Kendisini Osmangazi'ye belediye başkanı olarak görmek isteyen ve destekleyen pek çok kişi olduğunu söyleyen Tatlıoğlu, “İl başkanımız ve milletvekillerimize danıştım. Ankara'dan büyüklerimizle de görüştüğümüzde dosyamızı vermemiz gerektiğini anladım.Diğer aday adayı arkadaşlarımız çok yetenekli ehil insanlar. Allah kime nasip ederse onun arkasında asker oluruz. Osmangazi'ye yarıştırarak rekor kırmak istiyoruz. Eğer bizlere nasip olursa muhteşem bir geçmişe mutlu bir gelecek getireceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

İYİ Parti'de Akşener devri kapandı! İYİ Parti'de Akşener devri kapandı!

 İrfan Tatlıoğlu, yol boyunca vatandaşlar ile sohbet ederken, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı önünde aday adaylığı için ‘hayırlı olsun’ lokması dağıttı.

Editör: Bilal Kayaaltı