Okulların kapanmasına sayılı günler kala Milli Eğitim'de önemli düzenlemeler yapıldı. Milyonlarca öğrenci ve veli yaz tatilini heyecanla beklerken e okul uygulamasına not girişleri 10 Haziran Pazartesi günü itibariyle kapanacak.

Karne3

11 Eylül 2023’te başlayan 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 14 Haziran'da bitiyor. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda eğitim gören 20 milyon 481 bin öğrenci bugün karne heyecanını yaşayacak.  

Karne1

Öğretmenler takipte; birileri tatilde onları özetleyecek Öğretmenler takipte; birileri tatilde onları özetleyecek

Ortaöğretim ve lise öğrencileri için okullar 14 Haziran Cuma günü kapanacak. Öğrenciler, 14 Haziran Cuma günü hem e-okul üzerinden karne notlarını görüntüleyebilecek hem de basılı karnelerini alarak yaz tatiline başlayacak. Öğretmenler, 2. dönem yazılı notlarını e-okul sistemine girmeye başladı. E-okul sisteminin, karnelerin verilmesinden birkaç gün önce kapanması bekleniyor. Bu hesaplamaya göre, 10 Haziran tarihinden itibaren öğrencilerin not girişlerinin tamamlanmış olması gerekiyor. E-okul sistemi kapandıktan sonra öğretmenler artık not girişi yapamayacak ve puan veremeyecek.

Editör: Bilal Kayaaltı