Her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitleyen programa YKS 84'üncüsü Kayra Vardarer katıldı. Ancak Fenerbahçe taraftarı olan Vardarer, "Hangisi Fenerbahçe Spor Kulübünün logosunda bulunan renklerden biri değildir?" sorusuna yanlış yanıt verdi.

T-1

Heyecanına yenik düşen yarışmacı soruya "Kırmızı" yanıtını vererek elendi. Kayra Vardaer'in cevabı vermesi sonrası Kenan İmirzalaoğlu, "Emin miydin Kayra kırmızının olmadığından" diye bir soru yöneltti. Yarışmacı Kayra, "Eminim" cevabını verdi.

Cevabın yanlış çıkmasının ardından Kayra Vardaer büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kenan İmirzalaoğlu, "O yuvarlak armanın etrafında kırmızı yok muydu" dedi. Yarışmacı Kayra, "Unuttum" cevabını verdi.

Kenan İmirzalaoğlu, "Kırmızı acaba Galatasaray'ın rengi bizde yoktur diye mi aklına geldi. 'Kırmızı yoktur' mu dedin Fenerbahçe'de. Kırmızı bir taraftan da milli rengimiz, bayrağımızın rengi" dedi.

Kenan İmirzalaoğlu son olarak, "Sağlık olsun, 3 tane jokerin vardı. Çok iyi bir yarışmacısın, senle daha uzun süre devam edecektik. O yüzden ben de biraz üzüldüm açıkçası" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi