Birçok bakanlıktan fazla bütçeye sahip olan Diyanet'e haklı eleştiriler gelmeye devam ediyor. 

Ezberleri bozan bir çıkış yapan Diyanet İşleri Başkanlığı'nın suç duyurusunda bulunduğu Volkan Konak, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Konak, yaptığı açıklamada, "Herkes haddini bilecek. Benim ülkem, kimsenin cüzdanına veya makam arabasının bagajına sığmayacak kadar büyük ve kıymetlidir" dedi.

Konak, "Dürüst, Onurlu, cesur ve uygar insanlara selamlar olsun" ifadelerini kullandı.

Sanatçının kendisi hakkında suç duyurusunda bulunan Diyanet'le ilgili geri adım atmaması da takdirle karşılandı, sosyal medya kullancıları, Konak, Diyanet'in ezberini bozdu" şeklinde yorumlar yaptı. 

NE OLMUŞTU?

Volkan Konak, Diyanet personelinin, eğlence mekanlarından alınan vergi ile maaş almasını eleştirerek "Maaş ve ödeneklerinize katkı olması için bir kadeh de sizler için içiyorum" demişti.

"Bizi 10 bin liraya mahkum ettiler" "Bizi 10 bin liraya mahkum ettiler"

Konak’ın paylaşımında şu ifadeler yer almıştı: "Atatürk’ün kurduğu diyanetin, koltuğunu işgal eden zat; İnsanlığın hizmetine ücretsiz sunulan dini, maaşla icra etmek, eğlence ve de turizm alanında çalışan ve bu sektörlerin vergisinden maaş almayı içine sindirmek ancak sizin gibi bezirgan saltanatı süren kişilere yakışır."

Editör: Bilal Kayaaltı