Özlüce Tesisleri'nde Bursaspor Başkanı Sinan Bür ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı buluşmada konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursaspor forması için ter akıtan herkesin Bursa’nın evladı olduğunu söyledi. Matematiksel olarak en altta olunmasına rağmen sezon sonunda başarıya ulaşılacağına inandığını belirtti.

“BUCA MAÇI BİR ŞEYLERİ DEĞİŞTİRECEK”

Başkan Aktaş, “Ben Bursaspor’u çok seviyorum. Bursaspor'un bu şehrin bir reklam yüzü, bir markası olduğunu çok iyi biliyorum. Bursa'nın tüm dinamiklerini kalan 11 haftasında takımımıza odaklanmasını ve destek vermesini istiyorum. Bizim Bursaspor için kurumsal bir bakış açısına, kısa, uzun ve orta vadede planlara ihtiyacımız var. Biraz inanç ve kenetlenmenin bu haftadan itibaren bizlere çok önemli değişiklikler getireceğine inanıyorum. Kara sayfaları kapatıp yepyeni sayfalar açmak lazım. Buca maçını kazanmak adına her şeyi yapmalıyız. İnşallah coşkuyu hep birlikte soyunma odasında yaşarız. Buca maçı bir şeyleri değiştirmek adına çok önemli bir başlangıç” dedi.

“KENETLENMEYE İHTİYACIMIZ VAR”

Bursaspor Başkanı Sinan Bür ise şehrin, iş insanları, taraftarların daha fazla desteğine ve şehrin kenetlenmesine ihtiyaçları olduğunu ifade etti. Bür, “Çocuklarımız çok iyi çalışıyorlar, Buca maçına çok ciddi hazırlanıyoruz. El birliğiyle bu zorluyu aşacağız. Başka yolu yok” diye konuştu.

“TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYMALIYIZ”

Bursaspor Teknik Direktörü Ümit Şengül ise, şehrin marka yüzü olan Bursaspor’u yaşatmak adına zor bir yola çıktıklarını dile getirdi. Bütün şehrin yükünün çocukların omuzlarında olduğunu hatırlatan Şengül, “Sezonun sonunda inşallah takımımızı ligde tutacağız. Bursaspor Kulübünü yaşatma adına hep birlikte taşın altına elimizi koymalıyız. Sizlerin her zaman desteklerine ihtiyacımız var” dedi.

“UZUN YILLAR BU FORMAYI GİYMEK İSTİYORUM”

Bursaspor Kaptanı Furkan Emre Ünver, uzun yıllardır yeşil beyazlı formayı giydiğini söyleyerek, “Sizlerin desteklerini hissettik biliyorum. Bizler zor bir yola çıktık sezon başından beri. Sizlerin önderliğinde zorlukları aşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, beraberindeki AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, MHP Bursa İl Başkan Yardımcısı Ali Cansevdi, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Nilüfer Belediye Başkanı adayı Celil Çolak, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Furkan Alpaslan ile birlikte Özlüce Tesisleri’nde Bursaspor Kulübü’ne iade-i ziyarette bulundu.

Küme düşen Bursaspor'a ceza Küme düşen Bursaspor'a ceza

Editör: Bilal Kayaaltı