Yeşil- Beyazlı camiada, Bursaspor’un eski günlerine dönmesini arzularken, yapılacak olan muhtemel olağanüstü kongrede başkan adayları ve kadrosu merak ediliyor. Başkan Sinan Bür'ün Enes Çelik'le ilgili duyumlarını öne sürmesi camiada heyecan uyandırırken, Çelik'in oluşturacağı yönetim kadrosunun da çok güçlü olacağı ifade ediliyor. 

Geçtiğimiz gün Özlüce Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen  Bursaspor Başkanı Sinan Bür, “Mustafa Bozbey’le 3-4 defa görüştüm. Ama ya maçta ya da etkinlikte görüştüm. Benim onlara teklifim Bursaspor’u kurtarma adına bir araya gelelim dedim. Randevu da istedik ama geri dönüş olmadı. Sitemim bu yönde. Bursaspor iyi durumda değil. Hızlı hareket etmek lazım. Belki acil işleri vardır. Ama Bursaspor’u atlamasa iyiydi.

Diyarbekirspor'dan Bursaspor çıkışı Diyarbekirspor'dan Bursaspor çıkışı

Mustafa Bozbey’in Enes Çelik’le ilgili çalışması varmış. Görüşüyorlarmış. Bizden yönetici isterlerse veririz. Enes Çelik yönetim kurarsa Bursaspor emin ellerde derim. Ama Recep Günay ve benzeri kişiler gelirse biz görevi bırakmayız, devam ederiz.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, geçmiş dönem bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'ten ortaya atılan iddialarla ilgili bir açıklama yapılmadı. 

Editör: Bilal Kayaaltı