İŞKUR tarafından ev hanımlarına ek gelir verilecek. Müjde geldi, aylık 6.500 TL kanacaklar. Cüzdanları dolup taşacak. Kadınlar, açıklanan kararı memnuniyetle karşıladı.

Ek gelir müjdesi az önce geldi,  ev hanımları bayram yapacak. Milyonlarca ev hanımı için sürpriz gelişme. İhtiyaçları karşılanacak, birikim sahibi olacaklar.

Ev hanımları çocukları veya tercihi nedeniyle ev içerisindeki işlerle meşgul olabiliyor. Ev hanımları hem bu işleri hallederken hem de ek gelir kazanmak istemekte. İŞKUR tarafından sağlanan yeni evde iş yöntemi sayesinde milyonlarca ev hanımı kendi ihtiyaçlarını karşılarken bir yandan da birikim yapabilecek.

Ev hanımları için İŞKUR’dan yeni destek ödemesi yapılacak. Aylık olarak yapılacak ödemeler evde iş yöntemiyle ödeniyor. Firmalar tarafından evde paketleme ile uğraşan ev hanımları için yeni ödeme tutarları verilmeye başlandı. Başvurular nereden yapılıyor?

6500 TL’YE KADAR EK GELİR

İŞKUR tarafından vatandaşlar için yeni sunulan sistem sayesinde birçok vatandaş yeni iş ilanlarına oturduğu yerden bakabiliyor. İnceleme sağladığı işlerde sevdiği ve koşulları sağladığı takdirde o iş için başvuru da yapılabiliyor. Birçok vatandaşın kendi kimlik bilgileriyle giriş yapılabildiği sistem 300 bine yakın yeni iş ilanı barındırıyor. Bu ilanlardan evde paketleme işçisi birçok ev hanımı için ek gelir kapısı olmakta.

Evde paketleme sayesinde 6500 TL’ye kadar ek gelir elde edebilen ev hanımları, kendi ihtiyaçlarının bir kısmını karşılayabiliyor. Firmanın verdiği süre ve iş sayısına göre bu tutar değişkenlik gösterebiliyor. Başvuru için İŞKUR’un e-şubesi üzerinden evde paketleme araması yaparak ilanlara ulaşabilirsiniz. Firmaya göre başvuru tarihleri ve başvuru şartları değişkenlik gösterebilmektedir. Firmalar tarafından verilen ilanları inceleyerek daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

YENİ EMEKLİLİK SİSTEMİ

Türkiye’de AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan ev hanımlarına emeklilik için geri sayım başlamış durumda. Ev hanımları için duyurulan emeklilik kapsamında prim ödemelerinin 3’te 1’i devlet tarafından karşılanacak. Bu sayede binlerce kadının emekli olabilmesi sağlanacak. Bu emeklilik imkanının çocuk sayısına göre değişkenlik gösterebileceği de duyuruldu. Detayların belli olması sonrasında sitemiz üzerinden güncel bilgiler sizlere aktarılacak.

Editör: Bilal Kayaaltı