Dünyada en çok soykırım yapan millet Ruslar'dır.

Rusların Türkler üzerinde yaptığı Soykırımı, Çarlık Rusyası,Komünist Rusya ve Kapitalist Faşist Rusya diye 3 devreye ayırabiliriz.

3,5 milyon Türkmen'in yaşadığı Suriye’de Esad rejimini destekleyen Rus Hava kuvvetlerine bağlı Uçaklar Bayırbucak’taki Acısu, Fırınlık, Gimam ve Kızıldağ bölgelerinde Türkmen Çocukları ve sivillerine karşı katliamlar yaptılar.

Rusya Suriye’de hem Esad rejimini desteklerken Kuzeyde PKK’nin siyası uzantısı PYD’ye havadan uçaklarla destek vererek, PYD’nin Etnik temizlik yapıp, bölgenin Türkmenlerden arındırılmasına yardımcı oluyor.

Türkler le Ruslar arasında Avrasya birliği masalarına inananlar önce Rus Tarihine baksınlar,Rus tarihi Türk kanının akıtılması üzerine yazılmış bir Tarihtir, Niye Türkler Ruslardan nefret ediyorlar bunun arka planı, Rus-Türk tarihsel mücadelesinde gizlidir. Unutmayın!

Rusya, Türkler Üzerinde katliam ve Soykırım Politikalarını uygularken,Çeşitli Türk boyları arasına nifak tohumları ekerek, aynı atadan olan Irkdaşları birbirine düşürmede geri kalmamıştır.

Bu bilgileri verdikten sonra çok eskilere gitmeye gerek yok daha geçen gün içimizin yandığı 36 vatan evladının şehit olduğu güne bakalım. Dile kolay 36 fidan. Şehitler için yapılan bir sürü paylaşımlar oldu yazanlar çizenler bol keseden atanlar.

Ama hiçbir şey anaların kor yüreklerini söndürmeye yetmez. Halen suçluyu kendi içimizde arıyoruz. İktidar muhalefeti muhalefet ise iktidarı suçluyor. Gün birlik olma günü unutulurcasına. Hiç aklı ermeyen birine sorsanız bile bu alçak saldırıyı her ne kadar Suriye rejim güçleri yaptı gibi görünse de bu alçaklığın faili Rusya’dır. Rusya’nın haberi olmadan o bölgede kuş uçmaz.

Biz yüne tepkimizi yanlış yere veriyoruz. Ülkede kucak açtığımız insanları Müslüman kardeşlerimizi gavurun kucağına atıyoruz. Elbette sahillerde nargile içip çevreyi rahatsız edenlerin gitmesini hatta Avrupa’ya değil memleketlerine gönderilmelerini çok isteriz.

Yanlış yapılan kalleşçe, şehitlerimizin kanını dökenlerin kim olduğunu bilmememiz. Tepkimizi halka değil zalimlere karşı çıkartmalıyız. Yaşlı ve çocukların botlara ve azgın deniz dalgalarına terketmek bize yakışmaz. Avrupa’nın da hiç umurunda olmaz ölenler.

Çünkü ölenler ÜMMETİ MUHAMMED’İN ÜMMETİ. Bu iyi bir görüntü değil... Avrupa’ya başka türlü sorumluluğunu hatırlatmanın yolunu bulmak lazım.

Bu botlarla Yunan adasına geçmeye çalışırken hayatını kaybedecek insanların sorumluluğu daha ağır bir yük. Yazımın başında da dikkatinize sunduğum Rusya’nın alçak ve kalleşliğini bilmenizi isterim. Ülke halkı olarak tarihimizi iyi öğrenilmeli kim dost kim düşman çok iyi bilmeliyiz.

Gün bir birimizi suçlama günü değil. Gün bir olma günüdür. Hatalardan ders çıkarmalıyız. Tam da bu günlerde vefat yıl dönümünde rahmetle yad ettiğimiz merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın “Bir gün Suriye karışırsa bilesiniz hedef Türkiye‘dir-Prof. Dr. Necmettin Erbakan (1994)”nasihatlerini dinlemeliyiz. Yine Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dikkati çeken sözü ile yazımı tamamlamak istiyorum inşallah ders alırız.

Atatürk'ün 5 ilkesi

1-Komşuların iç işlerine karışmayın.

2- Rusya’yı tahrik etmeyin.

3- Arap ülkeleriyle ilişkilerinizi geliştirin. Aralarındaki anlaşmazlıklara karışmayın.

4- Sormadan akıl vermeyin.

5- Batı kültürünü benimseyin, fakat onların emperyalist emellerine alet olmayın.