Dün bir esnaf, berber şöyle deyiverdi, “Ağabey, Arif Tak sonunda gitmiş. Ben 45 yaşındayım çocukluğumdan beri başkandı. Fahrettin Bilgit’in gelmesi iyi oldu, inşallah değişim yaşanır. Esnafın sesini, feryadını duyar, derdiyle dertlenir.”

Evet, sonunda değişim yaşandı.

Geçen hafta sonu neredeyse yarım asırdır BESOB’un bahçesinden ayrılmayan, makamın cazibesi karşısında büyülenen ama meslektaşlarının derdiyle dertlenmemek için çok büyük çaba sarf eden Arif Tak’ı, torun sevgisini tatması için delegeler sandıkta buharlaştırdılar!

Gelin görün ki,

Yapılan seçimin üzerinden neredeyse bir hafta geçmiş olmasına rağmen, BESOB’un internet sitesi besob.org.tr’de Arif Tak’ın başkanlığı, rüzgarı, esamesi hala devam ediyor. Sitedeye girdiğinizde Fahrettin Bilgit'le ilgili en ufak bir bilgi bile yok!

Oysa Tak’ın karşısına aday olarak çıkan Fahrettin Bilgit, ezberleri bozacağını, ticaret erbabının sesi, soluğu olacağını söylemişti.

Gördüğüm kadarıyla,

Başkan Bilgit ve ekibi kazandıkları seçim atmosferinden çıkamamış olacaklar ki,

BOSOB’un internet sitesinde bile değişime imza atamamışlar, Tak’ın koyu gölgesinden sıyrılamamışlar.

Şimdi buradan Fahrettin Bey’e sesleniyorum…

Lütfen internet sitenizi formatlayın.

Arif Tak’ın seçimi kaybettiğini ilgili, ilgisiz birçok kişi öğrendi ama BESOB gibi bir kurumu sanal alemde ziyaret edenler acayip şekilde hayal kırıklığına uğradıklarının farkına varınız.

Size güvenenleri…

İnanaları…

Değişim sloganlarınıza imza atanları…

Daha ilk günlerde hayal kırıklığına uğratmayınız.

Farklı olduğunuzu, fak ettiriniz.