Bazen Bursa’yı yönetmeye talip olanları anlamakta zorluk çekiyorum.

Sorunları çözmeyi düşünenler,

Bu kentin hassasiyetlerine duyarlı olma iddiası taşıyanlar,

Bazen misyonlarını, bazen de hangi şehirde yaşadıklarını unutuyorlar.

Her ne kadar çok zor bir süreçten geçsek de,

Bursa’mızın incisi, Bursaspor'un durumu ortada iken, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu neredeyse davullu zurnalı Fenerbahçe maçına gidiyor.

Gitmekle de kalmıyor bunu sosyal medya hesabından gururla paylaşıyor.

Tamam bizler,

Hiç kimsenin gönlüne ipotek koyma hakkına sahip değiliz ama kendisi de İYİ Parti'nin Kadıköy ilçe başkanı değil, Bursa İl Başkanı.

Şunu da açıkça belirtmek isterim ki, biz normal bir ülkede yaşamıyoruz.

Maalesef futbol, bazen her şeyin önüne geçebiliyor.

Ve şimdi Mehmet Hasanoğlu’na sormak istiyorum,

Aynı formayı Alinur Aktaş sırtına geçirmiş olsa ve “bugün günlerden Fenerbahçe” diye de not düşüp, makam aracının arka koltuğunda poz verseydi, siz İYİ Parti Bursa teşkilatı olarak apar topar Şehreküstü’ne koşup, basın açıklaması yapmaz mıydınız?

Veya…

Belediye binasının yan duvarı umumi helaya dönüştüğünün farkına varamayan, ahir ömründeki ufkuyla pencereden baktığında kocaman beton meydanla övünen Mustafa Dündar yine Fenerbahçe formasıyla paylaşım yapmış olsaydı, Hürriyet girişindeki DownTown binasının önünde bir kez daha toplanırdınız.

Her ne kadar Recep Bölükbaşı döneminde yedek yönetim kurulu üyesi olan İlçe Başkanınız Erkan Zorba’nın sırtınıza geçirdiğiniz Fenerbahçe forması zoruna gitmese de, size tavsiyem siyaset yaptığınız şehrin Bursa olduğunu unutmayın.

Mehmet Hasanoğlu Kadıköy'den belediye başkan adayı olmayacağına, bu şehirde siyaset yaptığına göre, sarı lacivertli mutluluk pozlarını yüreğinde saklaması gerekiyor.

Unutmayın ki,

Benim amacım hatırlatma yapmak, hassasiyete dikkat çekmek!

Sizler ister Fener, ister Beşiktaş, isterseniz Galatasaray veya Panathinaikos  formasıyla gezin.

Başka bir hatırlatmada daha bulunayım,  siz sarı ve lacivert renkli formayı bundan 7 sene önce sırtınıza geçirip sosyal medyanızda paylaşmış olsaydınız, o dönemin hesapsız Bursaspor taraftarı sizi siyasi mevta yapardı!

Artık öyle bir taraftar, medya olmadığı için emin olun sıkıntı yaşamayacaksınız ama siz yine de yaşadığınız şehrin öksüz takımına biraz daha öncelik tanıyın, düşünceli olun…